Wat is Marvelmat®?
Is een unieke badmat met een exclusieve anti-slip behandeling, welke te gebruiken is aan de binnenkant van douches en baden, ontworpen om het risico op ongevallen te verminderen. Het product is voor éénmalig gebruik, economisch en volledig aan te passen.

Waar is Marvelmat® van gemaakt?
Het is gemaakt van synthetische materialen en natuurlijke vezels die bestand zijn tegen water, zeep en olie. Het onderste gedeelte is bewerkt met een anti-slip materiaal om de veiligheid in de badkamer te verhogen.

Waar kan je Marvelmat® gebruiken?
Behalve dan voor persoonlijk gebruik,  is Marvelmat® een uitstekend product voor hotels, sportscholen, vakantieparken, verpleeghuizen, ziekenhuizen, wellness resorts, sauna’s of soortgelijke vestigingen, waarbij u een detail voor de veiligheid van uw klant aanbiedt.

Kan je de badmat ook personaliseren?
Ja. Marvelmat® is volledig te personaliseren met uw logo, afbeelding of tekst. U kunt hier bijvoorbeeld ook persoonlijk boodschappen of reclame uitingen naar uw bezoekers op aan brengen.

Is er een wet over het gebruik van anti-slip materialen voor douches en baden op plaatsen zoals hotels?
Ja. De Europese Richtlijn 89/654 en Beroepsrisico Beperkingswet 31/95 vereist dat baden of douches met een openbaar gebruik (hotels, ziekenhuizen, kleedkamers, enz.) een soort anti-slip voorziening hebben. In hotels moeten baden of douches, voor het voldoen aan de ISO norm, één of andere vorm van anti-slip voorziening hebben.

Verliest de Marvelmat® zijn werking tijdens het gebruik?
Hoewel Marvelmat® een wegwerpproduct is, kan dezelfde persoon het gedurende enkele weken gebruiken alvorens het zijn eigenschappen verliest.

Laat Marvelmat® enige sporen van gebruik achter?
Nee. In tegenstelling tot andere producten zoals sprays en veiligheidsstickers voor baden, laat het anti-slip materiaal van Marvelmat® geen sporen achter in het bad of de douche na gebruik, behalve bescherming tegen slijtage en krassen.

Welke voordelen biedt Marvelmat® ten opzichte van andere producten??
Het gebruik van Marvelmat® vermijdt dat douches en baden moet worden omgebouwd voor nieuwe, met een anti-slip materiaal, zonder een aanzienlijke investering te maken. Aangezien Marvelmat® een wegwerp badmat is voor persoonlijk gebruik, is het dus niet nodig om elke dag voor dezelfde klant te wassen en kan het hotel zo een aanzienlijke hoeveelheid energie en water besparen. Bovendien zullen conventionele anti-slip sprays de douche in de loop der tijd beschadigen en zullen ze minder effect hebben.

Wie zijn de grootste afnemers van Marvelmat®?
Iedereen kan Marvelmat® gebruiken, van bedrijven tot particuliere klanten. Marvelmat® is ontworpen om zowel thuis als op een bedrijf, zoals een hotel, te worden gebruikt. Wij hebben klanten van verschillende sectoren, van hotels tot vakantieparken en sommige woningen die hun veiligheid tijdens het baden of douchen willen verhogen.